Vem behöver egentligen Isnix torkarvärmare?

Plogbilar?
Självklart! Ett fordon som nästan skapar sitt eget snöoväder ska givetvis ha det bästa som finns för att ha maximal sikt.
Oavsett om du plogar småvägar, stadsmiljö eller motorväg är sikten ditt främsta verktyg för att undvika problem med säkerhet och onödig tidsåtgång för att skaka torkare. Du är heller inte säker utanför fordonet när du kliver ur för att göra ren torkarbladen.


Fjärrbilar?
Ja, som du ser på bilden, är det förstås inte optimalt att ha begränsad sikt i sådant väder. Riskerna ökar förstås med nedsatt sikt.
Precis som med plogbilar är du heller inte säker när du är utanför fordonet för att göra ren torkarbladen. Du stannar inte var som helst med ditt långa ekipage heller. Med Isnix slipper du köra onödiga sträckor med nedsatt sikt.


Distribution och snöröjning?
I till exempel stadsmiljö är förstås sikten av hög prioritet. Du har människor runt omkring dig och ditt fordon. Förmodligen sparar du en hel del tid också på att slippa gå ur hytten och "banka" torkare.
Både vid varudistribution och snöröjning är ju tiden ett av momenten som du arbetar med dagligen. Du ska helt enkelt hinna med dagen.

* Om du fyller i ditt mobilnummer får du svar som SMS.